Over de snoezelfabriek

De Snoezelfabriek is gespecialiseerd in producten die de zintuigen van mensen stimuleren. De producten hebben eigenschappen in zich die de ervaring van het zien, horen en voelen stimuleren. Vanuit de ervaring op de speelgoed markt is de vraag veelvuldig gekomen, deze snoezel artikelen aan te bieden. Om aan deze specifieke vraag te voldoen is de snoezelfabriek ontstaan. We bieden een groot assortiment artikelen aan in verschillende productgebieden. Er is dus altijd iets te vinden naar uw wens en budget!

Wat is snoezelen en voor wie is het?

De definitie van snoezelen is volgens wikipedia: “Snoezelen (ook wel zintuigactivering, gevoelsactiviteit, primaire activering en sensomotorische stimulatie genaamd) is een activiteit die aangeboden wordt aan mensen met een, meestal ernstige of zeer ernstige, verstandelijke beperking of gevorderde dementie.”
De snoezelfabriek gaat hier nog verder: Snoezelen is prachtig voor jong en oud, voor thuis en voor instellingen waar mensen begeleid wonen. De effecten van deze producten geven iedereen een goed gevoel!

Service

Veel van de producten die we aanbieden, verdienen enige uitleg voor en na de aankoop. We geven deze uitleg graag aan U! Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus gebruik gerust 1 van onze vele mogelijkheden om onze klantenservice te bereiken. Het is voor ons van groot belang dat u alle ins en outs van uw aankoop kent, om zo het grootst mogelijke plezier hieruit te halen. Deze producten zijn erop gericht de kwetsbaren uit onze samenleving plezier te brengen, vaak op 1 van de weinige manieren die deze mensen kunnen ervaren. Dan moet dit volgens ons met een goede begeleiding gebeuren.

Assortiment

We bieden een groot assortiment artikelen aan in verschillende productgebieden. Onze bubbelbuizen zijn onze meest exclusieve producten, die de gehele sfeer in de ruimte waar ze opgesteld staan zullen veranderen. De snoezel meubels kennen vele toepassingen. Deze kunnen als echt meubilair met een twist gebruikt worden en bijvoorbeeld een voorwerp dat vastgehouden kan worden en van dichtbij bestudeerd. Dit kan doordat alle snoezel meubels voorzien zijn van een accu, waardoor er draadloos kan worden gesnoezeld!

Onze snoezel tegels geven een prachtig effect aan elke snoezelruimte. Vooral als mensen/kinderen hier zelf overheen kunnen lopen of kruipen zullen deze mensen het effect van de veranderende kleuren en patronen ervaren.

De aquariums zijn perfect om te snoezelen of ter decoratie op een slaapkamer of zelfs kantoor! Ze zijn onderhoudsvrij, maar door de beweging in het water lijkt het net of de vissen en kwallen hier werkelijk doorheen zwemmen. Als laatste categorie hebben we de kleine snoezel artikelen. Deze artikelen zijn bijvoorbeeld erg geschikt om cadeau te geven. Dit zijn kleinere decoratieve producten en producten waar werkelijk mee gespeeld en gesnoezeld kan worden! Er is dus altijd iets te vinden naar uw wens en budget!